Hvem er Støvsugerhjørnet?

Støvsugerhjørnet har været en fast del af Trøjborgs hyggelige og intime miljø siden 1985, og selvom støvsugerne har udviklet sig meget siden dengang, er omdrejningspunktet stadig det samme. Støvsugerhjørnet er bestyret af Michael Sørensen, som er tredje generation i familien, der stolt har rådgivet i og leveret støvsugere til hele Aarhus i 30 år.

Det siger sig selv, at når man har en butik, der sælger støvsugere, skal butikken være ren og pæn. I butikken på Tordenskjoldsgade 40 finder du ikke noget støv – her har vi kun støvsugere, shavere og køkkenudstyr fra alle de store mærker. Og hvis du ønsker en helt speciel støvsuger, så står Michael og hans far John klar til at hjælpe.

Og netop dét at hjælpe kunden, er årsagen til, at vi på Støvsugerhjørnet er stolte af vores butik. Vores målsætning er at hjælpe kunden med alt – om du skal købe nyt, skal have repareret dit gamle eller bare vil have en snak om et produkt, så er du altid velkommen i Støvsugerhjørnet. Vi har rene linjer, og sætter altid kundens ønsker og behov først – vi står klar med et smil og til at gøre det til en god oplevelse at besøge Støvsugerhjørnet.

Michael og John Støvsugerhjørnet